SteentjesTijd

Huur Lego huren

Spelregels

Lego set

de sets worden aangeboden in een afsluitbare box.  In deze box vind je alle steentjes terug volgens de stuklijst, alsook de bouwplannen.

De sets zijn gegarandeerd compleet, mochten er toch stukken ontbreken, gelieve me dit zo spoedig mogelijk te melden.

Geraken er onderdelen stuk tijdens het bouwen of het afbreken, gelieve me dit te melden als de set teruggebracht wordt.

De sets worden aangeboden, zoals je een nieuwe set zou kopen in de winkel.  Het bouwplezier kan dus onmiddellijk beginnen.

Het is niet de bedoeling dat er onderdelen uit de set gehaald worden om je eigen Lego sets aan te vullen.  Mocht je voor je persoonlijke Lego sets onderdelen tekort komen, wil ik je met veel plezier helpen bij je zoektocht.

Ik bied jou met veel plezier volledige Lego sets aan, gelieve de set dan ook weer volledig terug te brengen, zo heeft de persoon die na jou komt ook een leuke Lego ervaring

Op deze site, bij het tabblad sets, vind je alle beschikbare sets terug. Deze werden onderverdeeld volgens prijscategorie in verschillende reeksen (reeks A, reeks B, …)

Lego lenen

De standaard uitleenperiode bedraagt 1 week, maar kan uitgebreid worden tot 2 of maximaal 3 weken.  De huurprijs van de set hangt af van de categorie waartoe hij behoort.

De huur wordt betaald op het moment dat de set wordt afgehaald.  Dit kan ter plaatse zowel cash of met de bancontact app. Dit kan ook via overschrijving, maar dan dient het bedrag op voorhand overgeschreven te worden.

2 euro korting

Tijdens je uitleenbeurt kan je 2 euro terugverdienen.  Hoe kan dat?!?

Post en share op Facebook een foto van je bouwplezier aan al je vrienden en verwijs naar mijn Facebook site.  Op het einde van de uitleenbeurt betaal ik je met veel plezier deze 2 euro terug.

Waarborg

Voor elke set wordt een waarborg gevraagd, afhankelijk van de grootte van de set.  Deze waarborg wordt betaald bij het afhalen van de set. De waarborg hangt af van de categorie waartoe de set behoort.

Deze waarborg wordt terugbetaald, als de set volledig en in goede staat terug wordt afgeleverd aan mij.

De Lego sets worden uitgeleend in mooie staat, dus verwacht ik dat deze dan ook in mooie staat terugkeren. Gelieve er dus niet buiten mee te spelen in het zand, modder, aarde, sneeuw, … zodat de onderdelen niet verslijten.

Einde leentermijn

Op het einde van de huurperiode wordt de set teruggebracht in dezelfde staat zoals deze aangeboden werd.  Alle onderdelen worden opnieuw gedemonteerd.

Mocht je problemen ondervinden om Lego steentjes uit elkaar te halen, dan gebruik je best de bijgeleverde oranje stenenwipper/separator.  Gebruik zeker geen metalen voorwerpen of tanden om de Lego los te maken, want dan beschadig je de steentjes.

Geraakt een steentje echt niet los, laat je de stukken aan elkaar en dan help ik graag bij afgifte van de Lego box.

Het einde van de leentermijn wordt op voorhand bepaald en de set moet ten laatste op het overeengekomen tijdstip binnengebracht worden.

Indien een set niet op tijd teruggebracht wordt, zal ik helaas een boete moeten aanrekenen.  Per week dat de set te laat wordt binnengebracht, wordt een bedrag aangerekend die overeenkomt met de huurprijs van 1 week.

Op het einde van de uitleenbeurt wordt gecontroleerd of de set volledig is.  Blijken er stukken te ontbreken of onderdelen beschadigd te zijn, dan komt dit ten laste van de huurder.

Indien u beslist om de set bij te houden, betaalt u mij de waarde van de set, zoals vermeld op de huurovereenkomst. (de actuele waarde van elke set vindt u terug naast elke set.)

Administratie

Bij elke uitleenbeurt weet ik natuurlijk graag wie mijn Lego set aan het bouwen is, daarom vraag ik je contactgegevens op voorhand door te geven.

Bij elke uitleenbeurt maken we een overeenkomst waarin alle bovenvermelde voorwaarden staan.  Hierin vind je ook het begin en het einde van de uitleenbeurt, welke Lego set je huurt en aan welke prijs.

© 2019 SteentjesTijd

Theme by Anders Norén